Gasinstallaties zonder compromis 

Met het BOAGAZ PLT systeem kiest u voor een modern en bijzonder veilig gasinstallatiesysteem. Hoogwaardige materialen in combinatie met geavanceerde technologie maken een veelzijdige installatie mogelijk zonder dat verbindingsstukken nodig zijn. BOAGAZ kan worden gebruikt tot   0,5 bar (Van DN15 tot DN 50) in een- en meergezinswoningen, alsook in commerciële en industriële gebouwen. Het bijzondere kenmerk van ons roestvast stalen gegolfd leidingsysteem is de flexibiliteit, waardoor een bijzonder veilige gasinstallatie gemakkelijk en snel kan worden gerealiseerd.

Met 40 jaar ervaring op de markt is BOAGAZ de Europese expert op het gebied van PLT-systemen voor gasinstallaties. Vouwbare gasbuizen werden oorspronkelijk ontwikkeld voor gebruik in seismische gebieden. Het potentieel ervan om de veiligheid te maximaliseren, met name in woongebouwen, werd snel onderkend.
 Voor meer informatie over Boagaz, klik hier:  


Onze productcategorieën 

 

PLT leiding


Koppeling PLT


Toebehoren


Aanmelden voor onze nieuwsbrief

We gebruiken uw e-mailadressen uitsluitend om u toe te voegen aan de verzendlijst van onze (maandelijkse) nieuwsbrief. Deze gegevens worden uitsluitend in onze verzendlijst bijgehouden en voor geen enkel ander doel gebruikt dan voor het versturen van onze nieuwsbrieven.

Hartelijk dank voor uw aanmelding. U hoort zo snel mogelijk van ons